fbpx

MISIUNEA COMUNITĂȚII

În toți acești ani de când am creeat această comunitate, am pregătit pentru tine o mulțime de materiale gratuite.

Am pentru tine articole scrise aici pe blog, materiale pdf gratuite pe care le vei primi pe email, postări pe pagina de facebook care te ajută să evoluezi zilnic, email-uri săptămânale speciale pentru abonați și multe altele.

POVESTEA MEA

Posibil majoritatea dintre voi să-mi știți povestea…

După ce mi-am terminat studiile, venise momentul să fac ceva cu viața mea. Habar nu avem de unde să încep, habar nu avem pe cine să întreb.

La vremea respectivă, după o serie continuă de îngrijorări pentru că nu știam ce sa fac, cu încrederea în mine la pământ și fără vreo viziune clară asupra viitorului, am auzit despre dezvoltare personală.

Nu mai auzisem niciodată despre chestia asta, era ceva nou pentru mine. Nici nu știam ce înseamnă măcar sau cu ce ”se mănâncă”. 

Cu timpul, am început să mă interesez tot mai mult ce este și despre ce e vorba.

Am întânlit autori online, psihologi, psihoterapeuți, traineri, antreprenori, oameni de afaceri, oameni bogați, investitori, ceo, și alți oameni cu rezultate vizibile.

Nu au fost unul din acești oameni care să îmi spună că totul în viața lor a picat din cer și că ei nu au făcut nimic pentru asta.

În schimb, fiecare dintre ei mi-au spus că au ales să se dezvolte personal.

Așadar, ce înseamnă să te dezvolți personal ?

A te dezvolta personal înseamnă a investi din ce în ce mai mult timp pentru tine, a citi cărți sau materiale care te pot ajuta în domeniul în care ai probleme. 

Mai înseamnă să participi la seminare, workshop-uri, bootcamp-uri să iei tot ce ți se oferă gratuit și alte activitați care te învață în mod special ce ai nevoie.

Mai pe scurt, dezvoltarea personală este soluția de care ai nevoie pentru a rezolva una sau mai multe probleme care te frământă sau care îți îngreunează viața.

Când alegi această cale, înveți continu, studiezi continu, îți cumperi cărți sau cursuri continu, iar tu, ca persoană te schimbi pe zi ce trece.

Cu ajutorul dezvoltării personale, poți ajunge orice îți dorești pentru că deja cum ți-am spus, a te dezvolta înseamnă a investi mereu timp și bani în tine.

Și, acest timp și acești bani pe care îi vei investi în tine, te asigur cu toată sinceritatea ca va fi cea mai bună investiție din viața ta.

Îți vorbesc din proprie experiență, îți vorbesc din postura omului care nu avea nici cea mai mică urmă de viziune asupra a ceea ce își dorește să facă în viitor și care a fost jos cândva.

Omul care nu avea încredere în el, care avea temeri cu carul, care era anxios, căruia nu îi plăcea să riște nimic, care ura eșecul, căruia nu îi plăcea să citească nimic.

Omul căruia cei mai mulți i-au spus că nu va fi niciodată în stare să aibă o echipă sau să conducă oamenii. 

Azi, sunt lider și mentor pentru o echipă de oameni atât profesional, cât și pentru comunitatea pe care am fondat-o și pe care o conduc.

Îmi sunt profund recunoscător mie pentru tot ce am ales să fac în trecut. Dacă nu alegeam această cale, acum tu nu mai citeai acest text, nu mai exista acest blog și această comunitate.

Nu mai existau sutele de oameni pe care i-am ajutat și care îmi mulțumesc de câte ori ne vedem sau ne scriem online.

În toți acești ani, de când fac chestia asta, am devenit mult mai bun în fiecare zi și continui să o fac.

Într-o zi m-am gândit că a mă dezvolta continu este super ok, dar de ce să nu îi învăț și pe alții ? 

De ce să nu le spun și altora despre acest concept, poate unii nu știu, poate au probleme și nu știu cum să le rezolve, poate viața lor nu este cum își doresc și vor mai mult.

Așa a luat naștere acest blog, așa a luat naștere comunitatea de pe facebook și grupul privat. 

Așa am ales să îmi dedic din timpul meu și pentru restul oamenilor.

Să evoluezi zilnic și să devi o mai bună versiune a ta este minunat, dar dacă nu ajuți și pe alții, dacă nu colaborezi și cu alții, nu este suficient.

Doar așa ți se vor deschide noi oportunități și tot așa vei cunoaște și oameni noi.

IONUȚ VÎLCEANU

Mă bucur că ești aici pentru a profita de articolele gratuite pe care ți le-am pregătit pentru dezvoltarea ta și pentru a deveni o mai bună versiune a ta.

Sunt scriitor, autor, mentor, lider și fondator al comunității conceptele succesului. 

Însă, ce îmi place cel mai mult, este să testez pe propria piele experiențe noi din care poate eșuez la început dar, sigur la final învăt și am o lecție importantă în viața mea.

În același timp, sunt genul de om pentru care nimic nu pare imposibil și, dacă ceva chiar pare imposibil, trebuie încercat cu prioritate.

 

SCOPUL MEU

Scopul meu este să le ofer oamenilor materiale de cea mai bună calitate din care să învețe cum să își rezolve anumite probleme din viața lor.

Vreau ca oamenii să înteleagă faptul că, aveam un potențial nelimitat și că putem face orice ne imaginăm, dacă acționăm în același timp.

DE CE SĂ MĂ ALEGI PE MINE CA MENTOR

EXPERIENȚA ÎȘI SPUNE CUVÂNTUL

Îți pun la dispoziție învățările și experiența mea pe care le-am acumulat timp de mai bine de 5 ani.

ÎNVEȚI SĂ SCAPI DE TEMERI

Cu ajutorul cărții mele gratuite vei învăța cum să scapi de temerile care îți guvernează mintea și viața.

ÎȚI CREȘTI ÎNCREDEREA ÎN TINE

O să fie foarte ușor să înveți cum să ajungi de la o încredere scăzută în tine, la omul care vrea să facă din ce în ce mai multe, fără teamă de eșec sau necunoscut.

AI SOLUȚII SIMPLE

Ofer toate informațiile care te pot ajuta într-un mod foarte simplu. Știu cât de greu este să te chinui să descifrezi ce vrea să spună cineva, iar mai apoi să mai și înveți.

EȘTI ÎNȚELES

Ai suport din partea mea pentru orice întrebare legată de dezvoltare personală sau despre ceva ce nu ai înțeles de la mine.

ÎNVEȚI SĂ FII AUTENTIC

Ai doar o viață, nu o trăii încercând să fii altcineva. Vei învăța cum să fii autentic în orice situație din viața ta.

SCAPĂ DE TEMERI - DESCARCĂ CARTEA

.

CU CE TE POT AJUTA EU

Vreau să știi de acum că, nu îți voi oferi o pastilă magică pe care să o iei și tot ce nu merge bine în viața ta va dispărea…

Nu, dar în schimb îți voi oferii soluți simple și practice prin care îți poți rezolva unele neplăceri din viața ta.

Nu îți imagina că vei citi ceva și totul va dispărea peste noapte.

Este vorba de o muncă mai profundă cu tine însuti, de o călătorie în care te aventurezi în necunoscut, iar la finalul acestei călătorii vei rămâne cu experiențe de neuitat, cu lecții și cu rezultatul final, bineînțeles.

Ca să întelegi mai bine, este vorba de acțiune.

Cititul de informații calitative este egal cu zero dacă nu aplici nimic.

Poți să citești orice, cele mai calitative informații și cele mai mari secrete ale oamenilor care au ajuns miliardari sau care au o viață super.

Dacă nu aplici nimic din toate ce afli, nu vei avea rezultate și viața ta va fi la fel.